in memoriam

Vale – Hollandse Herder

27 juni 2014Vale was onze eerste Hollandse herder. Hij leerde ons dit ras kennen en door hem zijn we als een blok voor het ras gevallen. Hij was een open, vrije en sociale reu. Hij apporteerde alle balletjes die onze zoon weggooide toen hij klein was, hij was erbij toen die leerde lopen. Door hem hebben we ervoor gekozen om dit ras te gaan fokken en zo een bijdrage te kunnen leveren aan het ras.
Jammer genoeg had hij zware rugproblemen, doordat hij hier meer en meer last van kreeg, hebben wij begin 2017 besloten om hem niet langer te laten afzien en is hij ingeslapen. Slaapzacht, dikke vriend!

 

 

 

 

Kay – Amerikaanse Stafford

Memoriam: Kay

Kay was mijn eerste eigen hond. Ze was het eerste dat ik kocht toen ik alleen ging wonen :-) Ze groeide uit tot een prachtige hond! Ik heb super veel van haar geleerd, ze was zeker niet de makkelijkste. We hebben samen veel watertjes doorzwommen, maar ik mag best fier zijn op de hond die ze geworden is! Spijtig genoeg is ze maar 4 jaar geworden, we hebben ze laten inslapen nadat er een hersentumor bij haar was vastgesteld.
Kayeway, ik denk nog elke dag aan je! Bedankt voor alles dat je me geleerd hebt!